Deze Oscar bekroonde actrice is totaal anders na het 'misvormen' van haar gezicht

Deze Oscar bekroonde actrice is totaal anders na het 'misvormen' van haar gezicht

Renée Zellweger beweert niks gedaan te hebben, maar experts zijn het niet met haar eens.

Op FilmTotaal zijn er wel vaker artikelen voorbij gekomen over modellen en actrices die zijn gegaan voor plastische chirurgie. Soms is het lastig 100% zeker te weten of een beroemdheid onder het mes is gegaan, aangezien ze dit vaak geheim proberen te houden. Een persoon ziet er echter wel héél anders uit.

Het gaat hier om niemand minder dan Renée Zellweger. De actrice won een Oscar voor Cold Mountain én een voor Judy, maar is voornamelijk bekend van de Bridget Jones-films, waar normaal gesproken ook een vierde deel van komt.

Carrière
Menig actrice heeft al eerder gezegd dat de druk in de filmwereld groot is en dat velen gaan voor plastische chirurgie in de hoop relevant te blijven en rollen te blijven bemachtigen. Er zijn er maar weinig die echter willen toegeven dat ze iets hebben laten doen en het lijkt erop dat ook Zellweger in deze categorie past.

De actrice is vandaag de dag namelijk onherkenbaar. Experts op het gebied van plastische chirurgie hebben al eerder laten weten dat Zellweger het nodige heeft moeten laten doen aan haar gezicht om er nu zo uit te zien.

Reactie
Zo zei plastisch chirurg Alax Kardisis: "Ik ben er bijna zeker van dat ze haar bovenste oogleden heeft laten liften, want de afstand tussen haar ogen en wenkbrauwen is opeens een stuk kleiner". Daar blijft het niet bij. Kardisis vermoedt dat de actrice ook voor botoxinspuitingen is gegaan en denkt dat ze 'iets' aan haar jukbeenderen heeft laten doen.

Zellweger heeft altijd ontkent dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. De actrice zegt zelf gewoon goed voor haar eigen te zorgen en dat ze gezonder leeft en daardoor waarschijnlijk zo anders uitziet. Bekijk enkele foto's van de actrice hier.

NieuwsFilm

meest populair