Deze actiethriller op Netflix wordt sterk bekeken

Deze actiethriller op Netflix wordt sterk bekeken

Met Jet Li en Jason Statham.

Op Netflix worden regelmatig oudere en soms ook wat onbekendere films met grote namen online gezet. Recent verscheen de film [flm=https://www.filmtotaal.nl/film/13514]War[/film] op de streamer en daarin zijn met Jet Li en Jason Statham zeker grote namen te zien.

De actiethriller uit 2007 komt van regisseur Philip G. Atwell, bekend van vooral allerlei videoclips van rappers zoals Snoop Dogg en Eminem. Na War alias Rogue Assassin verscheen er van de regisseur geen film (of serie) meer.

Dit zegt ook wat over de ontvangst. War werd namelijk een zwak ontvangen op Rotten Tomatoes, met 13 procent op de Tomatometer. 'Jet Li en Jason Statham bevinden zich tegenover elkaar in de immens saaie oorlog, die vol is van clichés maar te weinig actie bevat," aldus de critics consensus.

War nu op Netflix
In de film wordt de partner van een FBI-agent, gespeeld door Statham, vermoord door een mysterieuze Chinese huurmoordenaar. Door een huls op plaats delict herkent Jason een oude vijand en opent de jacht op Rogue (Li). Die duikt jaren later pas weer op en lijkt van uiterlijk en werkgever te zijn gewisseld.

Wil je War een kans geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair