Hoofdrolspeler gevonden voor vervolg op 'The Gentleman' van Guy Ritchie

Hoofdrolspeler gevonden voor vervolg op 'The Gentleman' van Guy Ritchie

Productie van de Netflix serie gaat bijna van start..

Theo James (Divergent-films) heeft de hoofdrol te pakken in het vervolg op The Gentlemen, Guy Ritchie's populaire film uit 2019.

James speelt het personage Eddie Halstead. Het personage erft een groot landgoed van zijn vader en komt er vervolgens achter dat het landgoed zich boven een wiet imperium bevindt. De eigenaar van het imperium blijkt niemand minder dan Mickey Pearson (Matthew McConaughey) te zijn. Of McConaughey terugkeert voor het vervolg is nog niet bekend, maar het is niet gek om te denken dat bekende gezichten uit de eerste film terug zullen keren.

De vraag is dus of Halstead in staat is om zich aan te passen aan zijn nieuwe situatie en of hij de controle over de gehele operatie op zich kan nemen.

Netflix
Dit vervolg op The Gentlemen wordt een serie op Netflix, waarvan Guy Ritchie de eerste twee afleveringen gaat regisseren. Productie begint komende maand in London, maar een exacte release datum is nog niet bekend.

Theo James is momenteel te zien in de serie The White Lotus op HBO-Max. Guy Ritchie's meest recente film Cash Truck zie je nu op Amazon Prime.

NieuwsFilm

meest populair