Amber Heard compleet van social media verdwenen vanwege ex

Amber Heard compleet van social media verdwenen vanwege ex

Elon Musk is de nieuwe eigenaar van Twitter... en de ex van Amber Heard.

Amber Heard heeft haar Twitteraccount verwijderd. Mogelijk heeft ze het platform verlaten vanwege het feit dat Elon Musk het nu heeft overgenomen.

Aquaman-actrice Amber Heard is niet meer actief op Twitter. Wie haar profiel probeert te bezoeken (@realamberheard), krijgt een melding te zien dat deze niet langer bestaat.

De timing van haar vertrek van het social medium is opvallend. Voor wie het is vergeten: Heard heeft een tijdje gedatet met Elon Musk, de nieuwe eigenaar van Twitter. Het kan dan ook niet anders dat haar besluit daar iets mee te maken heeft.

Nieuwe eigenaar
Musk heeft Twitter eind oktober overgenomen voor 44 miljard dollar. De Tesla-oprichter deed in april al een bod op het platform, maar probeerde daar later onderuit te komen. Twitter dreigde vervolgens met een rechtszaak, maar zover kwam het niet.

Nu Musk eigenaar is, gaan er een aantal dingen veranderen. Zo moeten gebruikers gaan betalen om een 'blauw vinkje' (een geverifieerd profiel) te krijgen. Ook heeft hij massaontslagronde aangekondigd waarbij duizenden mensen hun baan verliezen.

NieuwsFilm

meest populair