Disney+ voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Disney+ maakte er een leuke week van.

Het was een redelijk rustig weekje op Disney+. Er verschenen maar een paar films, waaronder in elk geval een paar met het oog op de naderende feestdagen. We duiken er meteen in.

See How They Run (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom George | Cast: Kieran Hodgson, Pearl Chanda, Gregory Cox, Harris Dickinson
In West End, Londen, in de jaren '50 worden de plannen voor de verfilming van een populair toneelstuk abrupt stopgezet nadat de beoogde regisseur (Adrien Brody) wordt vermoord. De zaak wordt onderzocht door de opgebrande inspecteur Stoppard (Sam Rockwell) en de enthousiaste beginneling Constable Stalker (Saoirse Ronan). Ze belanden in een raadselachtig mysterie dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de glamoureuze, maar zelfzuchtige theaterwereld en proberen op eigen risico de dader te ontmaskeren.

Pops (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lewis Rose | Cast: Richard Albrecht, Debbie Chazen, Tallulah Conabeare, Chris East
Hoe zou jij reageren als je vaders laatste wens een beetje merkwaardig was? Voor broer en zus Roz en Elli wordt het een gevecht om wie de laatste reis van hun pap zal bepalen.

Dolapo Is Fine (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ethosheia Hylton | Cast: Doyin Ajiboye, Luke Gasper, Joan Iyiola, Gina McKee
Dolápò, een jonge Britse, zwarte vrouw, is bijna afgestudeerd. Om werk te vinden in ?the city? krijgt ze het advies haar naam en natuurlijke haarstijl te veranderen. Hoeveel van zichzelf is ze bereid achter te laten?

Deck The Halls (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Whitesell | Cast: Danny DeVito, Matthew Broderick, Kristin Davis, Kristin Chenoweth
Steve (Matthew Broderick) is een vader, die aan de stadsrand woont en hij is een fervent aanhanger van Kerstmis. Hij leidt een goed georganiseerd en volledig uitgestippeld leven. Zijn nieuwe buurman, Danny (Danny DeVito), is totaal het tegenovergestelde van Steve: hij heeft een grote persoonlijkheid en ook grote dromen, die hij telkens tot werkelijkheid tracht om te zetten. Danny' zijn laatste droom is om een grootse tentoonstelling te houden van lichtgevende kerstversiering, die zelfs tot in de ruimte zichtbaar is. Deze wens zet Steve z'n goed geordende en gedisciplineerde leventje om in een chaotische nachtmerrie. Het huis van Danny puilt uit van de feestlichtjes in de meest rare designs, complexe patronen en gewatteerde versiering die steeds maar blijft toenemen. Hierdoor krijgt Steve een ingeving: hij wil tegen elke prijs het plan van Danny te dwarsbomen, of hem zelfs overtreffen.

Christmas Again (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Fickman | Cast: Scarlett Estevez, Alexis Carra, Beth Lacke, Ashlyn Jade Lopez
Rowena is een elfjarig meisje dat niet kan omgaan met de scheiding van haar ouders. Ze wil dat alles weer wordt zoals het was en dat haar vaders nieuwe vriendin en haar zoon uit beeld verdwijnen. Rowena deelt haar wens met de kerstman in een winkelcentrum en herbeleeft daarna dezelfde dag steeds weer opnieuw.

Broken (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rufus Norris | Cast: Cillian Murphy, Tim Roth, Rory Kinnear, Bill Milner
Skunk is 11, heeft diabetes en is een vrij coole tiener. De zomervakantie is pas begonnen en haar dagen zijn gevuld met hoop. Tot de heer Oswald, de lelijke man die aan de overkant woont, haar lieve maar onstabiele buurjongen Rick in elkaar slaat nadat zijn dochter de jongen beschuldigt van verkrachting. Met een klap wordt Skunks onschuld weggevaagd. Haar huis, haar buurt, haar school zijn allemaal verraderlijke omgevingen geworden waar de gelukkige zekerheden van de jeugd plaats maken voor een met angst gevulde twijfel, en een complexe, gebroken wereld vervult haar toekomst. Skunk zoekt troost in de laatste plaats waar ze weet dat ze die kan vinden - in de onuitgesproken vriendschap met de lieve, beschadigde Rick. Ze vervalt in chaos, maar even onverwacht krijgt ze de keuze toegeworpen. De keuze om in deze plaats die haar nooit was beloofd te blijven, of deze voorgoed te verlaten - de keuze om te leven of te sterven.

NieuwsFilm

meest populair