Nieuwste film met Jennifer Lawrence ijzersterk ontvangen

Nieuwste film met Jennifer Lawrence ijzersterk ontvangen

De actrice heeft weer goud in handen met haar A24-film.

Jennifer Lawrence is vandaag de dag zeker een van de bekendste actrices in Hollywood. De met een Oscar bekroonde Lawrence wist hoge ogen te gooien met films als Silver Lingings Playbook en American Hustle maar ook in grote franchises als X-Men en The Hunger Games. Nu heeft de actrice wederom een succes te pakken.

Het gaat hier om Causeway. In deze film van regisseuse Lila Neugebauer speelt Lawrence een Amerikaanse soldate. Zij is gestationeerd in Afghanistan, maar wanneer zij een ernstig hersenletsel oploopt wordt ze terug naar haar vaderland overgevlogen. Het blijkt echter nog niet zo makkelijk om de draad van het normale leven weer op te pakken.

Ontvangst
Deze film staat vanaf nu op Apple TV Plus (al is het wel een samenwerking met de geliefde studio A24) en de eerste recensies mogen er zeker zijn. Op Rotten Tomatoes geven filmcritici Causeway een heel mooie 85% 'fresh'-score. De 'gewone kijkers' doen hier echter nog een schepje bovenop. De audience score is namelijk maar liefst 95%!

Voornamelijk Lawrence wordt geprezen voor haar sterke acteerprestatie, maar ook Brian Tyree Henry (o.a. bekend van Joker en Eternals) mag er zijn. Ben je dus nog op zoek naar een goede film dan wil je deze niet missen!

Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan hieronder.



NieuwsFilm

meest populair