'Ghostbusters 4'-script is klaar en originele spokenjagers keren ook weer terug

De productie begint snel...

Ernie Hudson deelt een veelbelovende update voor 'Ghostbusters 4', waarmee hij bevestigt dat hij een volledige versie van het script voor het komende vervolg op het kassucces Afterlife heeft gelezen.

Terwijl hij sprak met ComicBook.com voor zijn werk in de 'Quantum Leap'-reboot, sprak Hudson zijn enthousiasme uit over wat er in het volgende hoofdstuk op ons af gaat komen. Lees hieronder wat hij te zeggen had:

"Ik heb een eindversie gelezen en ben er vrij zeker van dat ze zich hebben gecommitteerd om er nog eentje te doen. Jason is ongelooflijk, ik houd van hem en waardeer hem. Ik ben zo dankbaar dat ik met hem mag werken, trots om 'Ghostbusters' in mijn filmografie te hebben en heel blij als ik kleine kinderen van twee en drie jaar oud het lied zie meezingen".

Beren op de weg
Aangezien het verhaal zich weer als vanouds gaat afspelen in New York City, en omdat Hudsons Winston Zeddmore aan het einde van Afterlife als rijke ondernemer hun oude brandweerkazerne kocht, wordt verwacht dat de oorspronkelijke castleden ook weer aanwezig zullen zijn.

Dit kan wel een probleem worden door de recente controverses rondom Bill Murray waarin een aantal voormalige co-sterren klachten hebben geuit over giftig gedrag wanneer ze met hem samenwerkten.

Echter richt de franchise zich nu voornamelijk op een nieuwe generatie spokenjagers, dus de afwezigheid van Murray's Peter Venkman zou een gemakkelijke verklaring kunnen krijgen. We gaan het volgend jaar zien.

NieuwsFilm

meest populair