Henry Cavill bedankt The Rock voor terugkeer Superman

Henry Cavill bedankt The Rock voor terugkeer Superman

De acteur weet dat zijn collega een belangrijke rol heeft gespeeld.

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je vast en zeker al dat Henry Cavill terugkeert als Superman. Jarenlang was het onzeker of de geliefde acteur opnieuw in de huid zou kruipen van de wereldberoemde superheld, maar nu is de kogel eindelijk door de kerk. Gelukkig stond de acteur er niet alleen voor.

Hoewel Cavill in recente jaren wel vaker liet weten interesse te hebben terug te keren als Clark Kent/Superman, leek het er een lange tijd op dat studio Warner Bros. toch zin had in iets anders. Blijkbaar stak niemand anders dan Dwayne 'The Rock' Johnson hier een stokje voor.

Verdediging
Johnson, die natuurlijk Black Adam speelt, zou het hebben opgenomen voor zijn collega en een grote voorstander zijn geweest van zijn terugkeer. Cavill bevestigd dit verhaal nu: "Het is lastig om het hele proces te beschrijven. Er is heel veel gebeurd achter de schermen en er zijn heel veel mensen betrokken geweest bij mijn terugkeer".

Cavill noemt Johnson, maar ook zijn twee managers, Danny Garcia en Hiram Garcia: "Ik ben zo dankbaar voor mijn twee managers en ook kon ik op de steun rekenen van Dwayne. Zij hebben grote rollen gespeeld bij mijn terugkeer. Hoe meer ik rondvraag, hoe meer ik erachter kom dat veel mensen het voor me op hebben genomen. Maar Dany, zij heeft echt veel gedaan. Ik ben echt heel close met haar, ze is een exceptionele manager!"

Toekomst
Niet alleen stopt Cavill met The Witcher-serie, de acteur liet weten dat ondanks het feit dat hij nog steeds interesse heeft in de James Bond-rol, dit waarschijnlijk nu niet meer gaat lukken aangezien hij het te druk zal hebben met al het DC-werk. De verwachting is dan ook dat de acteur meerdere keren te zien zal zijn als Superman in verschillende projecten.

NieuwsFilm

meest populair