Nieuwe 'Sherlock Holmes'-film met Henry Cavill waarschijnlijker dan met Robert Downey Jr.

Nieuwe 'Sherlock Holmes'-film met Henry Cavill waarschijnlijker dan met Robert Downey Jr.

Hij is geliefd genoeg...

De populaire Netflix-films over Enola Holmes introduceerden Millie Bobby Brown als de jongere zus van Sherlock Holmes (Henry Cavill) waarbij laatstgenoemde zijwaarts dienst doet in een bijrol.

En waar het duo in het eerste deel nog grotendeels afzonderlijk van elkaar opereerden, werken ze in de onlangs uitgekomen sequel meer samen met een aanzienlijk grotere rol voor Cavill's detective.

Recensies zijn over het algemeen positief, met bijzonder veel lof voor de sterke chemie tussen Brown en Cavill en hun performances.

In een recent interview met Collider gaat Cavill in op de kansen dat er wellicht een spin-off zal verschijnen die zich gaat richten op 'zijn' Sherlock.

Geciteerd uit het interview:
"Ik denk dat er zoveel opties zijn. Het belangrijkste voor mij is ervoor te zorgen dat ik alles kan geven wat ik nodig heb om te geven aan elk personage dat ik speel. Maar het gaat erom dat ik de tijd heb".

Hoewel de agenda van Cavill steeds voller raakt en zijn belangrijkste focus lijkt te liggen op zijn DCU-terugkeer als Superman, zorgt de mid-credit-scene van Enola Holmes 2 toch voor enige hoop (Hint: Dr. Watson).

Daarmee bestaat de kans dat we dus eerder weer kunnen genieten van Cavill als de beroemde speurneus, tenzij het geplaagde derde deel rondom Robert Downey Jr's versie ineens heel veel vaart gaat maken.

NieuwsFilm

meest populair