Timothée Chalamet gaat iedereen verbazen met zijn Willy Wonka

Timothée Chalamet gaat iedereen verbazen met zijn Willy Wonka

Althans, als we Keegan-Michael Key mogen geloven.

Timothée Chalamet is pas 26 jaar oud, maar de acteur scoort nu al de ene na de andere grote rol in Hollywood. Recentelijk wist hij de hoofdrol te scoren in de nieuwe Willy Wonka-film, waar Keegan-Michael Key zich nu over uitlaat.

Chalamet zal namelijk in de huid kruipen van het legendarische personage Willy Wonka. Voor hem was deze eer al weggelegd aan o.a. Johnny Depp en Gene Wilder, maar blijkbaar zet Chalamet ook een hele goede Wonka neer.

Reactie
Key zegt nu namelijk het volgende over de film en Chalamet: "Het is ongelofelijk om te zien hoe hij Wonka neerzet. Het kost hem geen enkele moeite. Wanneer een scène eens niet uitpakt zoals gehoopt, probeert hij meteen iets nieuws uit totdat het 'past'. Het ziet er allemaal geweldig uit".

"En Timothée Chalamet zelf? Sacré bleu, wat een acteur! Het is misschien nog maar een jongen, maar hij heeft zo veel charisma en zo veel vertrouwen. Hij weet precies wat hij doet. Hij is echt een geweldige artiest".

Verhaal
Dit wordt wel een andere Willy Wonka-film dan we gewend zijn. Niet alleen gaat het om een muscial, geregisseerd door Paul King (o.a. bekend van Paddington), het gaat over een jonge Wonka, voordat hij zijn chocolade fabriek heeft. De film, waarin eveneens Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Olivia Colman, Simon Farnaby, Matt Lucas en Natasha Rothwell te zien zijn, komt over een jaar uit.

NieuwsFilm

meest populair