'The Expendables 4' is voor 80% niet met Sylvester Stallone maar met andere acteur

'The Expendables 4' is voor 80% niet met Sylvester Stallone maar met andere acteur

De voormalige hoofdrolspeler laat zich uit over zijn vervanger.

In 4 jaar tijd, van 2010 t/m 2014, kregen we maar liefst drie Expendables-films voorgeschoteld. We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar volgend jaar komt dan eindelijk het vierde deel uit. Er is echter een groot verschil met zijn drie voorgangers.

In de eerste drie films zijn natuurlijk heel wat grote actiesterren te zien, maar de hoofdrol is toch wel echt weggelegd voor Sylvester Stallone. Dit zal echter niet het geval zijn voor Expend4bles. Stallone laat tijdens een recent interview weten wie het nieuwe hoofdstuk zal dragen.

Sterrencast
Ook in het vierde deel zitten weer heel wat beroemde namen. Niet alleen keren oude bekende gezichten terug, ook zijn er nieuwkomers zoals Curtis '50 Cent' Jackson en Megan Fox. De hoofdrol is echter weggelegd voor Jason Statham.

In alle delen speelde Statham Lee Christmas, de trouwe rechterhand van Stallone's Barney Ross. Dit deel zal zijn verhaal worden volgens Stallone: "Het pakt erg goed uit. Jason is ongeveer in 80% van de film te zien. Hij is erg blij met de stand van zaken".

Opvolger
Tijdens zijn laatste dag op de set liet de 76-jarige Stallone al weten het stokje over te dragen aan de 55-jarige Statham: "Dit is het dan. Ik geniet er gigantisch van, maar het is ook bitterzoet. Ik heb lang meegewerkt aan de franchise en het waren 12 prachtige jaren, maar het is tijd voor Jason om het over te nemen. Ik weet dat hij het fantastisch gaat doen".

"Het mooiste vind ik om films te maken die niet alleen maar vermakelijk zijn maar die ook menselijk aanvoelen. Het is niet alleen maar actie, we willen ook dat de kijker zich kan identificeren met de personages in de film. Ja, we willen vermaken met alle actie, maar hopelijk zit er voor iedereen ook dat kleine beetje extra in waardoor je echt meeleeft met de personages. Dat is ons doel".

NieuwsFilm

meest populair