'Get Out'-ster Daniel Kaluuya wordt een van de nieuwe Spider-Man

Spider-Punk in 'Spider-Man: Across The Spider-Verse'.

Eerder vandaag kwam op FilmTotaal nog een artikel langs over Angelina Jolie. Zij had namelijk de slechterik moeten spelen in Sam Raimi's Spider-Man 4. Nu is er weer Spider-Man nieuws, aangezien Daniel Kaluuya Spider-Man gaat spelen.

De acteur, o.a. bekend van Sicario en Get Out, zal namelijk de stem verzorgen van een Spider-Man in de animatiefilm Spider-Man: Across The Spider-Verse. Het eerste deel verscheen al een tijdje geleden, maar werd ijzersterk onthaald en won o.a. de Oscar voor beste animatiefilm. De verwachtingen voor het vervolg zijn dan ook hoog.

Wat te verwachten
In het eerste deel was Shameik Moore te horen als hoofdrolspeler Miles Morales, maar ook Hailee Steinfeld speelde een grote rol, namelijk Spider-Gwen. Beide personages keren terug en krijgen wederom hulp van andere Spider-Man, zoals dat ook al het geval was in het origineel.

Een van de nieuwe Spider-Man is Spider-Punk, wiens echte naam Hobart 'Hobie' Brown is. Dit personage werd pas in 2015 bedacht door Dan Slott en Olivier Coipel. Spider-Punk is, zoals de naam het al aangeeft, een punker. Hij leeft in een wereld waar Norman Osborn de Amerikaanse president is. Dit wordt de tweede Marvel-rol voor Kaluuya, die natuurlijk ook al te zien was in Black Panther als W'Kabi.

Meer Spider-Man
In het eerste deel zaten eveneens Spider-Ham (John Mulaney), Peni Parker (Kimiko Glenn) en Spider-Man Noir (Nicolas Cage). Zij kunnen allen terugkeren, maar dit is nog niet bevestigd. Wel weten we al dat Oscar Isaac een belangrijke rol in de film speelt, namelijk Spider-Man 2099.

NieuwsFilm

meest populair