Komt er toch nog een vervolg van deze bekende reeks?

Sylvester Stallone vertelt over de plannen

Boaz Vermeulen 8 november 2022 16:40 in Algemeen
De laatste rambo film is inmiddels al 3 jaar geleden. Rambo: Last Blood was het einde van de bekende reeks die al in 1982 begon. Toch lijkt er nog een prequel aan te komen. Sylvester Stallone laat zich hierover uit.

Toen Rambo: First Blood uitkwam in 1982 was het gelijk een hit. Daarom volgde er door de jaren heen nog 4 films. Na de laatste leek er een einde te komen voor John Rambo. Toch lijkt Stallone hoopvol voor een terugkeer van een van zijn meest bekendste personages. Bij 'The Hollywood Reporter' vertelt hij hierover:

'Ik denk dat er wel een nieuwe film komt. Ik had graag gezien dat het een soort documentaire van Ken Burns over Vietnam wordt waar je een jonge Rambo volgt over hoe hij Rambo wordt. De makers willen liever een verhaal waar ik het stokje overgeef aan een nieuwe Rambo. Dat lijkt het te gaan worden'.

Wat kunnen we gaan verwachten?
Voor de fans is het natuurlijk fijn om te horen dat er waarschijnlijk nog een nieuwe film aankomt. Het is nog niet duidelijk wat we precies kunnen verwachten. Als we Stallone mogen geloven zal het iets te maken gaan hebben met een nieuwe Rambo. Nu is het nog de vraag of we Stallone letterlijk het stokje gaan zien overdragen of dat het een film wordt met allemaal nieuwe acteurs waarbij de makers alleen het concept van de oude films behouden.

Veel is dus nog onduidelijk. Wel weten we zeker dat we de film voorlopig nog niet hoeven te verwachten. Nog even wachten dus.

NieuwsFilm