Prachtige Sofia Vergara laat ons spieken bij intensieve lichaam-workout

Prachtige Sofia Vergara laat ons spieken bij intensieve lichaam-workout

De actrice zit nog steeds behoorlijk lekker in haar vel.

Sofia Vergara is niet alleen een bekende actrice, de Colombiaanse schoonheid is ook een bekend fotomodel. Gek is dit niet, want ze ziet er nog steeds fantastisch uit. Dit laat ze nu weer eens opnieuw zien in een recent Instagram-filmpje.

De actrice, o.a. bekend van de serie Modern Family maar ook van films als Wild Card en Hot Pursuit, werd afgelopen zomer alweer 50. Rustig aan doet ze het nog zeker niet. Zo heeft ze de nodige projecten gepland en brengt ze ook nog genoeg tijd door in het krachthonk.

Filmpje
Vergara toont dit ook aan met het onderstaande videootje. Het mag dan wel het begin zijn van een nieuwe week, maandag zit ze meteen weer in de fitnesshal om te trainen. Hoe dit er ongeveer aan toegaat, dat zie je hieronder.



Het filmpje werd binnen de korstte keren enorm veel 'geliked'. Heel erg gek is dit niet, aangezien Vergara maar liefst bijna 28 miljoen volgers heeft en dus heel wat mensen haar foto's en video's zien. Ook deze keer werd ze weer bedolven onder de complimenten.

Serie
Binnenkort zal Vergara weer in een nieuwe serie te zien zijn. Zo wist ze de hoofdrol te scoren in de serie Griselda, waarvoor de actrice in de huid kruipt van Griselda Blanco, ook wel bekend als de Black Widow.

Zij was een grootste Colombiaanse drugsbaronnen van het Medellín-kartel en in de in Miami gevestigde cocaïne-drugshandel en onderwereld, van de jaren zeventig tot het begin van de jaren 2000.

NieuwsFilm

meest populair