Vrijgezelle Selena Gomez blijkt gevoelig meisje na dikke domper

Vrijgezelle Selena Gomez blijkt gevoelig meisje na dikke domper

En gelooft nog in liefde

Selena Gomez was van de week te horen in de podcast On purpose van Jay Shetty. De vrijgezelle blijkt een gevoelig meisje na een dikke domper. Sterker nog: Ze krabbelde overeind en deelde haar gedachten met de wereld.

De 30-jarige actrice uit de serie Only murders in the building legt uit: "Mijzelf compleet geven, is mijn manier van mijn liefde te tonen. Maar de pijn die daarbij hoorde, was niet fijn. Ik ben daar beter op bedacht nou. En ik heb nog steeds hoop. Soms ben ik ver verwijderd van dat geloof. Maar een gebroken hart hebben, is beter dan helemaal niets te voelen."

Verplicht dat dal uit
Voor haar fans voelde zij zich verplicht om dat dal uit te komen, zoals zij hieronder vertelt. Alleen op Instagram al volgen 355 miljoen mensen haar. Ze is dan ook open over haar mentale gezondheid en startte haar eigen goede doel om jongeren bewust te maken van dat mentale welzijn.

"Ik heb een enorme verantwoordelijkheid en ik haat mijzelf, dat ik mij zo gevoeld heb. Na mijn relatiebreuk begon ik te werken aan mijn zelfvertrouwen. Op de meest moeilijke manier leerde ik mijzelf kennen."



Ongelooflijk diep dal
Selena Gomez ging door een ongelooflijk diep dal, nadat haar knipperlichtrelatie met Justin Bieber definitief over was na 8 jaar knipperen. Ze was goed ziek, door haar lupus (een ernstige aandoening) en werkte aan haar mentale gezondheid. Haar Apple+-documentaire My mind & Me laat haar moeilijke weg zien. Ze is rauw en open en sentimenteel.

Jay Shetty coacht verschillende sterren, waaronder Jennifer Lopez en Selena Gomez, op zijn eigen low-profile wijze. Soms komen zij in een podcast, zoals Selena deed. Een deel van de podcast staat hieronder op de Instagram van Jay Shetty.

Zo vertelt zij onder meer: "Er komt iets goed uit elke breuk. Ook al is er geen perfecte manier van helen. Het draait om hoe je zelf beter uit dat dal komt. Zonder dat je boos bent op die persoon. Hoe vier je die persoon, in plaats van dat je verdriet hebt om wat was?"



NieuwsFilm

meest populair