Jennifer Aniston en Brad Pitt scheidden om andere reden dan gedacht

Jennifer Aniston en Brad Pitt scheidden om andere reden dan gedacht

De actrice snoert de media de mond: "Dit is niet de reden waarom Brad Pitt mij verliet".

Jennifer Aniston gaf recentelijk een interview aan Allure. Niet alleen maakte de wereldberoemde Friends-ster de nodige 'spannende kiekjes', die op haar Instagram-pagina staan, ook liet ze zich uit over haar privéleven en waarom ze nooit kinderen kreeg.

De 53-jarige Aniston heeft zich hier nooit echt over uitgelaten, maar de media had meteen wel een mening. Zo werd altijd gemeld dat de actrice geen kinderen wilde, maar dit klopt totaal niet. Zo zegt de actrice nu zelf: "Toen ik achter in de 30 was en begin 40 had ik het echt lastig. Ik probeerde heel lang zwanger te worden".

Nooit gelukt
Aniston vervolgt: "Dit was altijd bijzonder lastig voor me. Jarenlang heb ik media erover horen speculeren. Ook dat was niet leuk. Ik probeerde echter van alles uit. Zo ging ik voor een vruchtbaarheidsbehandeling, begon ik speciale thee te drinken. Alles wat je kan bedenken, ik heb het uitgeprobeerd. Ik deed er echt alles aan"

"Ik had er alles voor gegeven als iemand toen op mij af was gekomen en me had gezegd: "Doe jezelf een plezier en ga voor een cryopreservatie van je menselijke eicellen". Daar dacht ik toen zelf niet aan. Maar ja, het is nu hoe het is. Het is te laat".

Nepverhaal
Aniston eindigt door te zeggen dat dit niet de reden is waarom ze in 2005 scheidde van Brad Pitt. Dit was echter wel het verhaal dat toen de ronde deed: "Het verhaal toen was dat is egoïstisch was en alleen aan mijn eigen carrière dacht. Een vrouw mag niet succesvol zijn en geen kinderen hebben, dat kreeg ik toen maar al te vaak te horen".

"En de reden waarom mijn man me zou hebben verlaten en we een punt zetten achter ons huwelijk was allemaal omdat ik geen kinderen wilde. Dit klopt van geen kant. Dit zijn gewoon grote leugens. Ik heb niks meer te verbergen, dus ik laat me er nu over uit."

NieuwsFilm

meest populair