Zo denkt Jennifer Aniston over het huidige, andere Hollywood

Zo denkt Jennifer Aniston over het huidige, andere Hollywood

De glans is ervan af.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Jennifer Aniston. De geliefde Friends-actrice haalde uit naar de media, die altijd hebben beweerd dat de beroemdheid geen kinderen wilde. Dit blijkt totaal niet te kloppen. Nu laat Aniston zich uit over sociale media.

De 53-jarige actrice is namelijk totaal geen fan van platformen als Facebook, Twitter en Instagram. Hoewel Aniston wel gebruik maakt van de laatstgenoemde, doet ze dit enkel en alleen om reclame te maken voor haar merk, LolaVie. Leuk vindt ze dit echter allesbehalve.

Reactie
Zo zegt ze: "Niet alleen ben ik er niet goed in, het is ook echt een marteling voor mij. De enige reden waarom ik op Instagram ging, was om een productlijn te lanceren. Echter brak toen net de pandemie uit en lanceerden we niet, maar toen zat ik dus wel al 'vast' op Instagram". Aniston vindt het triest om te zien hoeveel mensen nu hun leven doorbrengen achter een scherm.

Aniston vervolgt: "Ik heb van zoveel mensen gehoord dat 'Friends' ze enorm heeft geholpen gedurende lastige periodes in hun levens. Ik weet niet hoe vaak ik al bedankt ben voor de show. 'Friends' was een geweldige ervaring. We hielden allemaal van elkaar. Ik weet niet waarom het nog zo'n succes is. Er zitten geen iPhones in, het zijn gewoon mensen die echt met elkaar praten. Dat zie je vandaag de dag niet meer".

Hollywood
Niet alleen hier merkt de superster dat er veel begint te veranderen. Ook in Hollywood voelt het heel anders aan. Zo gaat Aniston verder: "Ik heb het gevoel dat het oude Hollywood aan het sterven is. Er zijn geen grote filmsterren meer. De glans is er vanaf. Zelfs de Oscar-feestjes voelen niet meer hetzelfde aan. Dit was vroeger altijd zo leuk, maar nu is het allemaal anders..."

NieuwsFilm

meest populair