Hilary Duff is woest op 'lijkenpikkers' overleden Aaron Carter (34)

Hilary Duff is woest op 'lijkenpikkers' overleden Aaron Carter (34)

Een nepverhaal, enkel en alleen om geld te verdienen net na zijn dood.

De populaire Amerikaanse hiphopzanger Aaron Carter overleed vorige week, maar hij krijgt nu al zijn eigen autobiografie. Hier is een iemand het niet mee eens, namelijk zijn ex, Hilary Duff. Volgens haar staat er namelijk een groot leugen in.

In het boek, genaamd Aaron Carter: An Incomplete Story of an Incomplete Life, dat gedeeltelijk werd geschreven door Andy Symonds, staat namelijk dat Carter en Duff samen hun maagdelijkheid verloren toen ze slechts 13 waren.

Leugen
Hoewel de twee sterren inderdaad een relatie hadden tijdens hun tienerjaren, klopt dit verhaal volgens Duff niet. De actrice, o.a. bekend van de Disney-serie Lizzie McGuire, haalt dan ook uit naar de autobiografie en de timing hiervan.

Zo zegt ze: "Ik vindt het heel triest om te zien dat er nog geen week na de dood van Aaron een boek over zijn leven wordt uitgebracht waar gewoon leugens in staan. De uitgeverij brengt dit boek uit zonder te checken of het überhaupt waar is. Ze willen meteen profiteren van zijn dood. Of het klopt of niet dat doet er blijkbaar niet toe..."

Schandalig
Duff vervolgt: "Ze 'verwateren' Aarons verhaal en maken er een nepverhaal van, dat enkel en alleen een click-bait is om flink te verdienen. Ik vind het walgelijk. Ik ben dan ook gigantisch tegen dit boek, dat niks meer is dan een vals, harteloos verhaal in de hoop flink 'te cashen'."

NieuwsFilm

meest populair