Henry Cavill laat weten of hij interesse heeft in James Bond en Wolverine

Henry Cavill laat weten of hij interesse heeft in James Bond en Wolverine

De interesse is er zeker, maar heeft hij er ook de tijd voor?

Henry Cavill zit niet bepaald stil. De acteur mag dan wel niet meer terugkeren als Geralt of Rivia voor meer The Witcher-avonturen, de spierbundel kruipt wel opnieuw in de huid van Superman. Zijn fans willen echter meer.

We weten namelijk onderhand allemaal wel dat Daniel Craigs avontuur als James Bond erop zit. De acteur was een laatste keer te zien als 007 in No Time to Die, waardoor MGM nu op zoek is naar een vervanger.

Wolverine
Ook leek het er een tijdje op dat er een nieuwe Wolverine 'nodig was'. Dit blijkt voorlopig niet meer het geval te zien, aangezien Hugh Jackman terugkeert voor Deadpool 3. Hoe lang hij de geliefde superheld weer gaat spelen is vooralsnog onduidelijk.

Cavill zijn fans weten het echter zeker: hun idool is geknipt voor beide rollen. Veel mensen denken dat Cavill perfect is voor James Bond én Wolverine. Nu laat hij zich hier zelf weer eens over uit.

Tijdnood
Cavill heeft een duidelijke mening: "Ik voel me zeer geflatteerd dat ik telkens weer genoemd wordt. Natuurlijk is het leuk om je eigen naam te lezen wanneer er wordt gesproken over de nieuwe Bond. Maar je moet er ook genoeg tijd voor hebben..."

"Je hebt het hier over grote blockbuster-rollen en daar moet héél veel tijd en energie in gestoken worden. Je kan niet zomaar van de ene na de andere iconische rol overspringen. Je moet deze rollen wel echt respecteren en er goed mee omgaan".

Wel of niet
Wolverine lijkt voorlopig 'out of the picture', nu dat Jackman terugkeert. James Bond blijft echter natuurlijk wel een optie, maar ondanks het feit dat Cavill al meerdere malen liet weten interesse te hebben, is het inderdaad nog maar de vraag of hij hier de tijd voor heeft. Blijkbaar wil DC meerdere films gaan maken met Superman, dus het lijkt erop dat de acteur de komende jaren druk bezig zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair