Anya Taylor-Joy lijkt een porseleinen pop in doorschijnende japon

Anya Taylor-Joy lijkt een porseleinen pop in doorschijnende japon

Opvallende creatie van Dior.

Meer dan ooit kiezen sterren voor doorschijnende kleding. Ook Anya Taylor-Joy kiest wel vaker voor doorzichtige kleding en kan dat goed hebben. Van de week viel zij nog eens extra op met haar witte, gothic jurk. De creatie is van Dior en is een kwinkslag naar een barokke bruidsjapon met de ouderwetse hoepelrok. Maar ... de dure jurk lijkt haast een gordijn.

Toch kon de 26-jarige actrice uit The Northman door haar ongewone uiterlijk de gothic look goed hebben. Ze hield haar make-up mat en bleek op de rode lippen en zwarte oogmake-up na. De hoogblonde haren droeg zij in twee staarten. Daardoor leek zij net een porseleinen pop in haar kanten topje met een lange rok.

Harper's Bazaar
Anya Taylor-Joy droeg de opvallende japon voor de Harper's Bazaar Women of the Year awards. Zij mocht een onderscheiding in ontvangst nemen voor actrice van het jaar door haar onverminderde creativiteit.

De uitreiking was om allerlei vrouwen het podium te geven die zij verdienen. Ook Viola Davis, Little Simz en Lashana Lynch werden onderscheiden. Het artikel met foto's van de unieke japon staat hier. Op Instagram plaatste Harper's Bazaar ook het volgende bericht met de veelbesproken jurk hieronder.



NieuwsFilm

meest populair