3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

Groots vermaak op Netflix.

Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

2012

Regie: Roland Emmerich | Hoofdrollen: Woody Harrelson, John Cusack, Danny Glover | Kijk nu



Een wetenschapper ontdekt in 2009 dat er 'iets' mis is met de deeltjes die de zon uitstraalt. Dat 'iets' zal leiden tot een groot aantal allesvernietigende rampen. Die rampen zullen plaatsvinden in het jaar 2012, rond de tijd dat de Maya kalender afloopt. Omdat de grote overheden van de wereld voorkennis hebben, kan men proberen zoveel mogelijk mensen te redden. In alle tumult die ontstaat probeert Jackson Curtis samen met zijn familie de rampen te overleven.

Outside the Wire

Regie: Mikael Håfström | Hoofdrollen: Anthony Mackie, Johan Philip Asbæk, Michael Kelly | Kijk nu



Een drone piloot wordt naar een levensgevaarlijk militair gebied gestuurd. Samen met een officier heeft hij de taak om een massavernietigingswapen op te sporen. Er is haast bij, want ook rebellen willen het wapen in handen krijgen.

Spider-Man: No Way Home

Regie: Jon Watts | Hoofdrollen: Zendaya, Tom Holland, Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch | Kijk nu



Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn..

NieuwsFilm

meest populair