'Spider-Man' producent haalt hard uit naar 'walgelijke' Marvel en Sony samenwerking

'Spider-Man' producent haalt hard uit naar 'walgelijke' Marvel en Sony samenwerking

Volgens Avi Arad draait het alleen maar om geld.

Veel filmfans waren behoorlijk blij toen enkele jaren geleden het bericht naar buiten kwam dat Sony en Marvel opnieuw besloten samen te werken, waardoor Spider-Man: No Way Home gemaakt kon worden. Een bekende naam is hier echter absoluut geen fan van.

Lange tijd beschikte Sony volledig over de rechten van de geliefde superheld. Sam Raimi's trilogie met Tobey Maguire was een groot succes. Ondanks het feit dat zijn opvolger, Andrew Garfield, een goede Spider-Man neerzette in de reboot, kreeg hij maar twee films om zich bewijzen. Toen besloot Sony de stekker eruit te trekken, aangezien ze niet tevreden waren met de resultaten.

Deal
Aangezien Sony niet goed wist hoe ze verder moesten gaan met het personage, besloten ze een lucratieve deal te sluiten met Marvel. De wereldberoemde studio wilde al jarenlang Spider-Man in het MCU laten opduiken en dit was nu eindelijk mogelijk.

Tom Holland nam het stokje over en aangezien hij goed werd onthaald besloten Sony en Marvel samen te blijven werken. Het lijkt erop dat ze nog langer door zullen gaan, aangezien sinds enkele dagen het gerucht de ronde doet dat Holland wederom een lucratieve deal heeft getekend voor meerdere films.

Waardeloos
Hoewel enorm veel fans dit fantastisch nieuws vinden, is Spider-Man producent Avi Arad hier behoorlijk tegen. Hij neemt dan ook geen blad voor de mond en haalt keihard uit naar Sony en Marvel. Zo zegt hij: "Het gaat puur en alleen om het geld. Ik vind het verschrikkelijk. Het is alsof je je kinderen 'verkoopt', aangezien je niet weet wat je met ze moet".

Lang niet iedereen is het eens met Arad, die ook al meerdere malen negatief in het nieuws kwam. Hij wilde namelijk perse Venom in Raimi's Spider-Man 3 zien, wat volgens meerdere mensen verkeerd uitpakte. Ook hield Arad Marvel tegen toen zei contact opnamen met Garfield voor een Marvel-verschijning.

NieuwsFilm

meest populair