3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 15 november 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

You Get Me (2017)
Regie: Brent Bonacorso | Cast: Bella Thorne, Taylor John Smith, Halston Sage, e.a. | Kijk direct
Wanneer Tyler erachter komt dat zijn vriendin Ali vreemd is gegaan, verbreekt hij hun relatie en slaat hij aan het feesten. Hij ontmoet Holly en heeft een onenightstand met haar. Na het weekend onderneemt Ali een verzoenpoging. Op school loopt hij echter ook Holly weer tegen het lijf. Zij blijkt volledig geobsedeerd door hem te zijn geraakt en tot alles bereid te zijn om hun 'romance' levend te houden.

Cleveland Abduction (2015)
Regie: Alex Kalymnios | Cast: Taryn Manning, Raymond Cruz, Katie Sarife, e.a. | Kijk direct
Michelle Knight heeft haast om op tijd te komen bij een afspraak om het ouderlijk gezag over haar zoontje terug te krijgen. Onderweg wordt ze aangesproken door Ariel Castro, die haar een rit aanbiedt. Ze wordt echter ontvoerd en opgesloten in zijn huis. Later ontvoert Castro ook Gina DeJesus en Amanda Berry. De drie zitten vele jaren opgesloten, maar blijven hoop op redding te houden.

A Quiet Place (2018)
Regie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, John Krasinski, Millie Simmonds, e.a. | Kijk direct
Nadat de wereldbevolking haast compleet is uitgeroeid door een invasie van blinde monsters met een supergehoor, houdt de familie Abbott zich schuil op een afgelegen boerderij. Daar moet het gezin een muisstil leven leiden, want zelfs het kleinste geluidje kan de dood betekenen. Maar wanneer aliens uiteindelijk ook de boerderij terroriseren, kan de familie niets anders dan terugvechten.Lees ook:NieuwsFilm