Gerucht: Wolverine maakt officieel debuut in 'Captain America 4'

Gerucht: Wolverine maakt officieel debuut in 'Captain America 4'

De komst van de iconische mutant lijkt eindelijk aanstaande.

De Marvel-held Wolverine duikt mogelijk sneller op dan gedacht in het Marvel Cinematic Universe. Volgens een nieuw gerucht van een bekende primeurtjesjager zal de iconische mutant zijn debuut maken in Captain America: New World Order.

Twitter-scooper CanWeGetSomeToast beweert te weten hoe Marvel de introductie van Wolverine gaat aanpakken. In het MCU zou Wolverine een incarnatie van Abraham Lincoln, de zestiende president van Amerika, moeten worden. De mutant zou een teruggetrokken bestaan leiden in het bos.

In Captain America: New World Order - een film die in 2024 moet verschijnen - zou General Ross (vertolkt door Harrison Ford, die het stokje overneemt van de overleden William Hurt) de nieuwe president worden.

Op dat moment zou Wolverine zich onthullen aan de wereld als mutant. Waarom precies, is niet duidelijk. Volgens de primeurtjesjager vormt deze onthulling echter het startschot van het X-Men-avontuur in het MCU.

Mutanten
Wolverine zou hiermee het eerste lid van de superheldengroep X-Men zijn dat officieel wordt verwelkomd in het MCU. Op dit moment bestaan er al wel twee mutanten in het Marvel-universum: Ms. Marvel en Namor (maar zij maken geen onderdeel uit van de X-Men).

Hoewel dit gerucht al met al erg spannend klinkt, moeten we het voorlopig maar met een flinke korrel zout nemen. In het verleden is vaker voorgekomen dat primeurtjesjagers als CanWeGetSomeToast het volledig bij het verkeerde eind hadden.

NieuwsFilm

meest populair