Dood van bemanningslid leidt tot problemen grote Netflix-film

Dood van bemanningslid leidt tot problemen grote Netflix-film

De blockbuster met o.a. Chris Pratt en Millie Bobby Brown ligt voorlopig stil.

Enige tijd geleden kregen we te horen dat er een crewlid van de film The Electric State was gestorven. Veel meer wisten we toen niet, maar nu komt weer nieuwe informatie naar buiten.

Er is namelijk nu een onderzoek gestart naar de omstandigheden van het ongeluk. Vorige week werd bekend dat de opnames van de nieuwe Netflix-film, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Chris Pratt en Millie Bobby Brown, tijdelijk werden stilgelegd door een overlijden. Nu weten we om wie het gaat.

Peter DeToffoli
Het gaat om de 58-jarige Peter DeToffoli. De chauffeur was de afgelopen jaren bij de nodige films betrokken als crewlid, zoals o.a. The Black Dahlia, I Am Sam en Ray. Ook werkte hij mee aan series als Don't Trust the B*tch in Apartment 23 en The Finder.

Hij wist ook werk te bemachtigen voor The Electric State, de nieuwste film van het bekende regisseur-duo, Anthony en Joe Russo. Dit liep echter rampzalig af...

Vreselijk ongeluk
Vorige week vrijdag is DeToffoli in zijn wagen met hoge snelheid vol tegen een ander voertuig aangereden. Het ongeluk vond midden in de nacht plaats. Ondanks het feit dat hulpdiensten spoedig arriveerden en DeToffoli naar het ziekenhuis snelden kwam de reddingactie alsnog te laat.

Er is nu een onderzoek gestart om erachter te komen wat er nu precies is gebeurd. Voorlopig liggen de opnames dus ook stil en het is onduidelijk wanneer deze weer zullen worden hervat. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair