Een van de populairste actiefilms van het jaar krijgt een vervolg

Deze Tollywood-hit krijgt een vervolg..

Het gebeurt niet heel vaak dat Tollywood-films aanslaan bij het Westerse publiek, maar de grandioze actiefilm RRR (Rise Roar Revolt) is daar dit jaar wel in geslaagd. Nu heeft regisseur S.S. Rajamouli bevestigd dat er wordt gewerkt aan een script voor een vervolg.

Rajamouli had het volgende te zeggen over het vervolg tijdens een screening van RRR in Chicago: "Mijn vader is de verhalenschrijver voor al mijn films. We hebben wat gesproken over ['RRR 2'] en hij werkt aan het verhaal." De originele film is met een budget van zo'n 72 miljoen dollar een van de duurste, maar ook een van de meest succesvolle Bollywood-films aller tijden. Er is zelfs een oscar-campagne voor de film gestart.

De historische-fantasiefilm volgt de twee Indiase vrijheidsstrijders Komaram Bheem (N.T. Rama Rao Jr., bekend als NTR Jr.) en Alluri Sitarama Raju (Ram Charan) in hun strijd tegen de Britten in de jaren 20.

Waar te zien?
RRR is nu te zien op Netflix. Wanneer we het vervolg precies kunnen verwachten, is nog niet zeker. Bekijk hieronder een van de populairste scènes van de originele film.



NieuwsFilm

meest populair