Is dit dan écht de afsluiter van de 'Shrek'-franchise?

Is dit dan écht de afsluiter van de 'Shrek'-franchise?

Na twee eigen films en een serie is mogelijk het eind voor Puss en zijn vrienden in zicht.

Zelfs met negen levens moet de tijd aanbreken om met pensioen te gaan. In ieder geval lijkt de laatste trailer van Puss in Boots: the Last Wish dat wel te suggereren. Is na dit avontuur de loopbaan van Antonio Banderas als de Gelaarsde Kat gedaan? Bekijk het zelf in de trailer hieronder!

Na een lange radiostilte is de Shrek 2-ster terug voor een nieuwe (en laatste?) ronde. Dreamworks Animation wil alle fans graag nog één keer verwennen met een verhaal over het geliefde personage.

In de film zal Puss op reis gaan om de mystieke Laatste Wens te vinden met de hoop om acht van zijn negen verloren levens te herstellen. Nu staat werkelijk alles voor de kater op het spel, en moet hij ontsnappen aan een rits nieuwe vijanden die op hem jagen.

Universal over de nieuwe kattenfilm
Dit is wat Universal te zeggen had over het nieuwste deel van de geliefde filmreeks: "Deze kerst keert ieders favoriete katachtige terug. Voor het eerst in meer dan een decennium presenteert DreamWorks Animation een nieuw avontuur in het Shrek-universum als de gewaagde vogelvrije Puss in Boots ontdekt dat zijn passie voor gevaar en minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist."

Hun verklaring vervolgde: "Puss heeft acht van zijn negen levens opgebruikt, al is hij onderweg de tel kwijtgeraakt. Om die levens terug te krijgen stuurt Gelaarsde Kat op zijn grootste zoektocht ooit."

Puss in Boots: The Last Wish is vanaf woensdag 21 december 2022 in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair