Zo rijk is 'Frozen' en 'Veronica Mars'-actrice Kristen Bell

Zo rijk is 'Frozen' en 'Veronica Mars'-actrice Kristen Bell

Succesvol multitalent

De 42-jarige Kristen Bell blijkt een succesvol multitalent. Zij is actrice, stem-actrice, danseres, zangeres, producer en ondernemer. Samen met haar man, acteur Dax Shepard, heeft zij dan ook 40 miljoen Amerikaanse dollar in bezit.

Kristen Bell is een bekend gezichten in Hollywood. Zij maakt al 20 jaar films en speelt ook in verschillende series. Ook is zij een goede stemactrice en een work-a-holic. Zij heeft samen met Dax twee dochtertjes. Beiden weten rond hun gezin onverminderd door te werken.

Hoe het begon
Kristen Bell is geboren in Detroit met een vader werkzaam in de filmindustrie. Op de middelbare school was zij dol op drama en trad regelmatig op. Zij besloot daarna musical theater te studeren in New York. Vlak voor haar afstuderen mocht zij meedoen in een grote theaterproductie, The adventures of Tom Sawyer.

Daarna had zij bijrollen in verschillende films en series. In 2004 viel zij op als de dochter van de president in de film Spartan naast Val Kilmer. Dat zorgde voor haar hoofdrol in de succesvolle film Veronica Mars en haar rol in de serie Heroes.

Stemactrice
Ze werd de verteller in de serie Gossip Girl en haalde als stemactrice meer credits binnen, waardoor zij ook de Frozen-films mocht inspreken en Zootopia. Daarna volgen meer films, series en videogames, zoals Assassin's Creed.

Samen met haar man bezit zij verschillende huizen. Beiden zijn toegewijde veganisten en maken zich hard voor het welzijn van dieren. Hun milieubewuste Hello Bello producten spelen daarop in. Het artikel in Celebrity Networth staat hier. Een Instagram-bericht van Kristen voor een nieuw filmproject staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair