Man schiet op 'James Bond'-actrice tijdens verkeersruzie

Man schiet op 'James Bond'-actrice tijdens verkeersruzie

Gelukkig komen Denise Richards en haar man met de schrik vrij!

Denise Richards heeft een behoorlijk enge dag meegemaakt. De actrice was afgelopen maandag onderweg naar een filmstudio in Los Angeles toen haar auto beschoten werd. Hieronder lees je verder wat er precies gebeurd is.

Roddelwebsite TMZ kwam als eerste met het nieuws naar buiten. Dat betekent niet meteen perse dat het waar is, maar Richard bevestigde het verhaal hierna zelf op Twitter.

Incident
De actrice, o.a. bekend van Starship Troopers en van de James Bond-film The World is Not Enough, werd door haar man, Aaron Phypers, naar de set gebracht. Hij kreeg het op een gegeven moment aan de stok met een andere wegebruiker, die zo woedend werd dat hij schoot op hun voortuig.

Phypers kon de studio niet makkelijk vinden en zou daarom 'te langzaam' hebben gereden, iets wat de andere automobilist zwaar irriteerde. Hij begon vervelende dingen te roepen, waardoor Phypers en Richards besloten hem maar te laten inhalen. Toen hij voorbij reed, opende hij het vuur. Gelukkig werd het koppel niet geraakt, al zitten er wel de nodige kogelgaten in het voertuig.

Meer
Daar blijft het echter niet bij. Toen dit het nieuws haalde en langskwam op Twitter reageerde iemand: "Ik had gehoopt dat die kogel haar nek zou hebben geraakt". Dit vond de 51-jarige Richards logisch een schandalige reactie. Ze liet dan ook even van zich horen.

"Ik zou nooit iemand kwaad toewensen" begint ze. "Wat ik gisteren heb meegemaakt, was de angstaanjagendste situatie waarin ik ooit ben beland. Het spijt me dat een schot mijn nek niet heeft geraakt, kl**tzak".

NieuwsFilm

meest populair