Zien: Jason Momoa doet verrassend Dua Lipa-dansje in Insta-video

Zien: Jason Momoa doet verrassend Dua Lipa-dansje in Insta-video

En hij is verbazingwekkend soepel.

Dua Lipa en Jason Momoa hebben een verrassende overeenkomst. De sterke Aquaman is namelijk verbazend soepel en kent haar dansroutine. De set van de nieuwe Netflix-film Slumberland moet een feestje zijn, want Jason Momoa en het kindsterretje Marlow Barkley dansen gezellig op het liedje 'Don't start now' van de wereldberoemde zangeres.

De populaire acteur deelt filmpjes op zijn Instagram van de set van zijn nieuwe Netflix-film. De wachttijd vullen Jason en zijn kleine co-ster met het leren van danspasjes. De dance moves worden door niemand minder dan Lola voorgedaan, de dochter van Jason. Het is duidelijk dat zij een goede choreografe zou kunnen zijn.

Synchroon
Op het eerste filmpje staan Jason en Marlow in een bestelbus met een green screen naast hen. Ze zitten vast aan touwen en wachten op de actie. De danspasjes gaan dan nog niet synchroon. Op het tweede filmpje heeft de grote beer duidelijk meer geoefend, want de pasjes gaan hem soepel af.

Jason heeft al vaker laten weten dat waar hij best een drukke kerel kan zijn, zijn maatje Marlow hem overtreft in energie. Hij schrijft dat hij regelmatig geprobeerd heeft zich te verstoppen voor Marlow. Hij is dan ook blij met zijn dochter die wat tijd opvult, zodat het wachten minder vervelend is met een jonger kind.

Fantasy
Het fantasyverhaal is vanaf 18 november te zien op Netflix. Jason gaf al aan, dat deze film de meest gezellige is die hij heeft gemaakt. Dat is in elk geval te zien op de filmpjes en foto's staan hieronder op Instagram. Niet duidelijk is wat Dua Lipa van dit alles vindt. Zij geeft op het moment concerten in Australië.



NieuwsFilm

meest populair