Emily Ratajkowski papt aan met de veelbesproken ex van Kim Kardashian

Emily Ratajkowski papt aan met de veelbesproken ex van Kim Kardashian

Pete Davidson wordt wederom gespot met een wereldberoemd model.

Suicide Squad-acteur Pete Davidson had enige tijd een relatie met het wereldberoemde model Kim Kardashian. Eerder dit jaar besloten de bekendheden uit elkaar te gaan, maar lang single is Davidson niet. Het lijkt erop dat hij nu alweer een ander geliefd model aan de haak heeft weten te slaan.

Het gaat hier om niemand minder dan Emily Ratajkowski. Het model, eveneens actrice en o.a. bekend van Gone Girl, werd namelijk meerdere malen gespot met Davidson. Tijdens hun laatste date lijken de twee sterren wel al behoorlijk close te zijn.

Verjaardag
Twee dagen geleden was Davidson jarig, iets dat natuurlijk gevierd moest worden. In plaats van een groot feest te geven, besloot hij op een date te gaan met Ratajkowski. Zo zegt een bron: "Pete wilde Emily komen ophalen in haar appartement, maar vanwege alle fotografen en paparazzi besloten hij weer te vetrekken".

"Enige tijd hierna kwam Emily naar buiten, stapte in een Uber en ging naar zijn huis. Hij wachtte haar buiten op, ze gaven elkaar en knuffel en gingen naar binnen. Later in de avond bracht Pete haar weer naar huis". De twee kennen elkaar al de nodige jaren, maar het lijkt erop dat er nu misschien wel iets meer aan de hand is dan enkel en alleen een vriendschap.

Vrijgezel
Zo vervolgt de bron: "Pete en Emily zijn al op meerdere dates geweest. Hij wilde zijn verjaardag met haar doorbrengen, maar zij vind hem ook erg leuk. Het begint allemaal wat flirterig te worden".

Ratajkowski, die nog niet zo heel lang geleden werd 'gekoppeld' aan Brad Pitt, zei recentelijk wel nog te genieten van het single zijn: "Voor de eerste keer in mijn leven ben ik single. Ik vind het eigenlijk wel tof, ik vind deze vrijheid fijn en ik hoef me eens geen zorgen te maken over hoe ik eruit zie en wat mijn partner van me denkt".

NieuwsFilm

meest populair