Vechten en drinken is wat Kate Hudson gaat doen op haar volgende vakantie

Vechten en drinken is wat Kate Hudson gaat doen op haar volgende vakantie

Hudson vindt het heerlijk om met de kerst heel de familie bij elkaar te hebben.

Wie denkt dat Hollywoodsterren als Kate Hudson (Glass Onion) overdreven groot uitpakken met de kerstdagen, heeft het volledig mis. In een nieuw interview met E! News onthult Hudson dat haar plannen eigenlijk maar zeer gewoontjes zijn.

"We houden van een witte kerst en gaan daarom ieder jaar naar ons huisje in Colorado", vertelt Hudson over haar plannen voor de feestdagen, die alweer bijna voor de deur staan.

Hudson vindt het heerlijk om met de kerst heel de familie bij elkaar te hebben. "We spelen spelletjes, krijgen ruzie, maken het goed, lachen en worden dronken. We doen waarschijnlijk wat elke andere familie doet tijdens de feestdagen".


Puur genieten
Toch komen de dagen voor haar niet zonder stress. Hudson wil namelijk alles tot in de puntjes voorbereiden "We zijn op kerstavond enorm gestrest en blijven tot diep in de nacht op om alles klaar te maken voor de kinderen", vertelt de actrice.

Dit alles om uiteindelijk goed te kunnen genieten van het samenzijn. Met zo'n drukke agenda is dat voor een Hollywoodster buiten de feestdagen natuurlijk vaak lastiger.

"Ik voel me erg gezegend dat ik een familie heb die het belangrijk vindt om samen te zijn op zulke momenten", concludeert Hudson dan ook. "Ik heb er echt al helemaal zin in".

Bekijk het interview met Kate hier.

NieuwsFilm

meest populair