Horrorfilm 'The Menu' wordt ijzersterk ontvangen

Horrorfilm 'The Menu' wordt ijzersterk ontvangen

Volgende week kunnen we ervan genieten!

Er is de laatste tijd veel te doen over The Menu. Toen de horrorfilm enige tijd geleden werd aangekondigd waren de nodige filmfanaten het er al over eens dat het erg veelbelovend klonk. Het project lijkt nu de verwachtingen waar te maken!

De nieuwe film van Mark Mylod is namelijk een hit. De regisseur wist een grandioze cast te strikken voor The Menu. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy en Nicolas Hoult, maar ook de rest mag er zijn. De film wordt dan ook uitstekend onthaald!

Rotten Tomatoes
Op Rotten Tomatoes, de bekende filmwebsite, scoort The Menu namelijk een prachtige 91% procent van filmcritici en is dus 'certified fresh'. De gewone bioscoopgangers zijn iets minder enthousiast, maar geven de film alsnog een hele nette 84%.

The Menu volgt het koppel Margot (Joy) en Tyler (Hoult). Zij reizen samen naar een eiland, waar ze in een exclusief restaurant uitgebreid mogen dineren onder begeleiding van de beroemde chef Slowik (Fiennes). Dit verloopt allemaal toch iets anders dan verwacht, aangezien de chef schokkende verassingen voor zijn gasten in petto heeft...

De horrorfilm zal vanaf volgende week in de bioscopen draaien! Tot die tijd zullen we het nog even moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair