3 gave actiefilms op Netflix om direct te kijken

Lekker veel actie op Netflix.

Zoe van Leeuwen 24 november 2022 14:27 in Netflix
Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie actiefilms hebben heel wat geweld! Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Top Gun

Regie: Tony Scott | Hoofdrollen: Tom Cruise, Val Kilmer, Meg Ryan | Kijk nuMaverick wordt samen met zijn co-piloot Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde marineopleiding voor piloten. Hij gaat hier de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman. Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn en twijfelt of hij nog verder wil gaan met vliegen. Uiteindelijk moet hij toch bewijzen wie de beste piloot is.

12 Strong

Regie: Nicolai Fuglsig | Hoofdrollen: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Elsa Pataky | Kijk nu12 Strong volgt het verhaal van een Special Forces-team dat na 9/11 een missie krijgt in Afghanistan. Onder leiding van een nieuwe kapitein moet het team samenwerken met een Afghaanse krijgsheer, om zo de Taliban klein te krijgen. Maar de missie loopt in het honderd en "Green Berets" moeten te paard verder.

Day Shift

Regie: J.J. Perry | Hoofdrollen: Jamie Foxx, Scott Adkins, Snoop Dogg, Dave Franco | Kijk nuEen hardwerkende man wil dat zijn scherpzinnige achtjarige dochtertje niets tekortkomt. Zijn alledaagse werk bestaat eruit zwembaden in San Fernando Valley schoon te maken. Dit is echter een dekmantel voor het echte werk dat hij uitvoert: op vampiers jagen.

NieuwsFilm