Day Shift (2022)

Jamie Foxx gaat op vampierjacht in deze komedie vol onzinnige gesprekken en idiote grappen.
play

5,6 details

  • 113 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Fantasy
  • Verenigde Staten
113 Min Verenigde Staten

Een hardwerkende man wil dat zijn scherpzinnige achtjarige dochtertje niets tekortkomt. Zijn alledaagse werk bestaat eruit zwembaden in San Fernando Valley schoon te maken. Dit is echter een dekmantel voor het echte werk dat hij uitvoert: op vampiers jagen.

Regie
J.J. Perry
Cast
Jamie Foxx, Scott Adkins, Dave Franco, Snoop Dogg, Peter Stormare, Karla Souza, Meagan Good, Steve Howey, Oliver Masucci, Eric Lange, Natasha Liu Bordizzo, Massi Furlan, Keith Jefferson, Gloria Bishop, C.S. Lee, Danielle Kennedy, Tetiana Gaidar, Shai Debroux, Miyuki Matsunaga, Micshell Rena Milsap, Maryellen Aviano, J.C. Wendel, Zion Broadnax.
Release
12.08.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: J.J. Perry | Scenario: Shay Hatten, Tyler Tice Cast: Jamie Foxx (Bud Jablonski), Dave Franco (Seth), Snoop Dogg (Big John Elliott), Meagan Good (Jocelyn Jablonski), Karla Souza (Audey San Fernando), e.a. | Speelduur: 113 minuten | Jaar: 2022

Een kerel die voor zijn brood vampiers doodt en dan tegenover zijn ultieme tegenstander komt te staan. Klinkt dat bekend? Blade, iemand? Het grote verschil is dat de hoofdrol in Day Shift is weggelegd voor de altijd coole Jamie Foxx, in plaats van de meer intense Wesley Snipes. Ook lijken de schrijvers van Day Shift een dagje met Snoop Dogg te hebben rondgehangen alvorens met het script aan de slag te zijn gegaan, want hun creativiteit lijkt uit een flinke joint te zijn getrokken.

Foxx speelt de rol van Bud Jablonski, die heel snel geld moet verdienen om de school van zijn dochter te betalen. Lukt dat niet, dan moet Buds ex verhuizen naar een goedkopere buurt, met als gevolg dat hij zijn meisje niet meer in de buurt heeft. Je kan als oplossing aanvoeren dat hij dan gewoon meeverhuist, maar Bud is daar niet zo happig op.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

Day Shift Nieuwsberichten