3 topfilms die nu gewoon op SkyShowtime staan

3 topfilms die nu gewoon op SkyShowtime staan

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Je hebt de reclames op televisie misschien al wel voorbij zien komen: Nederland is een nieuwe streamingdienst - SkyShowtime - rijker. FilmTotaal heeft vandaag het aanbod van dit platform eens doorgenomen en drie goede films voor je uitgezocht.

Scream (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett | Cast: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, e.a.
Nadat de jeugd in het zeer vredig lijkende plaatsje Woodsboro opnieuw geteisterd wordt door een gemaskerde seriemoordenaar, besluit achterblijver Dewey Riley, die inmiddels gepensioneerd als sheriff, de hulp in te roepen van veteranen Sidney Prescott en Gale Weathers om de bloederige steekpartijen te stoppen. Samen ontrafelen ze wie er dit keer achter het masker schuilgaat.

A Quiet Place Part II (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, Cillian Murphy, Millie Simmonds, e.a.
Evelyn en haar kinderen verlaten na de dood van haar man en hun vader de boerderij en moeten de gevaren van de buitenwereld onder ogen zien. Zo stil mogelijk - om niet verslonden te worden door de aliens met een supergehoor - gaat het gezin op zoek naar een nieuw onderdak en andere overlevenden. De aliens blijken alleen niet het enige gevaar te zijn.

Sonic the Hedgehog 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, Idris Elba, e.a.
Sonic wil de wereld maar wat graag laten zien dat hij een échte held is. Die kans krijgt hij wanneer zijn aartsvijand Dr. Robotnik terugkeert. Die maniak blijkt nu samen te werken met Knuckles en op zoek te zijn naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Aan Sonic en zijn nieuwe maatje Tails om hen te stoppen voordat het te laat is.


Abonnement
Een abonnement op SkyShowtime - met content van onder meer Universal, Nickelodeon en Paramount - kost normaal 6,99 euro per maand. Wie voor 6 december een abonnement afsluit, ontvangt voor altijd 50 procent korting. Deze introductieactie is alleen beschikbaar via de site en niet via de app (beetje jammer).


Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair