Zieke Christina Applegate onthult haar diepste wens

Zieke Christina Applegate onthult haar diepste wens

Voor het eerst weer noodgedwongen in het openbaar

De zieke Christina Applegate onthult overladen door emoties, en toch dapper, haar Hollywood Walk of Fame ster. De 52-actrice uit Dead to me vertelde een tijdje terug dat zij lijdt aan MS (multiple sclerosis) en de problemen rond haar gezondheid ernstig zijn.

Na haar diagnose, is dit de eerste keer dat zij zo weer in de spotlights staat. Zichtbaar emotioneel groet zij eerst haar publiek en dierbaren. Ze straalt en huilt tegelijk. De wereldberoemde ster wordt heel toepasselijk ondersteund door haar tv-moeder Katey Sagal uit Married with Children.

Populaire ster
De nog steeds enorm populaire ster loopt op blote voeten. Ze is kilo's aangekomen door haar ziekte en haar lijf werkt niet mee. Toch vertelt Christina Applegate vol humor, dat zij als kind al een ster op deze Hollywood of Fame wilde hebben. Ze stond ietsje verderop in de straat als kind van 5 naar de sterren te staren en vertelt: "Een ster hebben was mijn diepste wens. Deze dag betekent meer voor mij dan iemand zich voor kan stellen."

Over haar selecte groep agents en assistentes zegt zij: "Mijn moeder zei dat ruilen van agents net zo gevaarlijk is, als het ruilen van dek op de Titanic. Ik werk al meer dan 20 jaar samen met dezelfde mensen en ik ben zo blij met hen. Ik denk dat wij samen ten onder zullen gaan."

Duidelijk is, dat de dochter van Christina Applegate een grote plek in haar hart heeft. Net als haar familie, vrienden en collega's. Ze zegt dan ook: "Ik heb geen vrienden. Ik heb familie. Zo dicht staan wij bij elkaar."

De video staat bij Entertainment Tonight op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair