Harry Styles en Olivia Wilde nemen "even" een pauze van elkaar

Harry Styles en Olivia Wilde nemen "even" een pauze van elkaar

Na een relatie van bijna twee jaar zijn Harry Styles en Olivia Wilde toe aan een relatiepauze.

Harry Styles en Olivia Wilde hebben een relatiepauze ingelast. Volgens insiders zouden de sterren, die al bijna twee jaar bij elkaar waren, elkaar de komende tijd enorm weinig kunnen zien.

"Harry is nog steeds op tour en vertrekt binnenkort naar het buitenland. Olivia wil zich graag focussen op haar kinderen en werk in Los Angeles", vertelt een bron. "Ze hebben dit samen besloten".

Alles lijkt er dan ook op dat Styles en Wilde nog steeds goede vrienden zijn. Eerder deze week werden Wilde en haar kinderen zelfs dansend in het publiek gespot bij een optreden van de zanger.

"Ze kunnen het nog steeds enorm goed met elkaar vinden", bevestigt een insider. Een andere bron voegt daaraan toe: "Op dit moment hebben ze beiden gewoon andere prioriteiten, waardoor ze niet bij elkaar kunnen zijn".

Even terug
Styles en Wilde werden voor het eerst gelinkt in januari 2021. De twee hebben elkaar leren kennen op de set van Don't Worry Darling; een film die Wilde heeft geregisseerd en waarin Styles een van de hoofdrollen speelt.

NieuwsFilm

meest populair