Deze nieuwe fantasyfilm wordt sterk bekeken op Netflix

De nieuwe film met Jason Momoa.

Bram de Groot 20 november 2022 22:30 in Algemeen
Netflix gooit in november en december heel wat nieuwe films online in de strijd om streamingkijkers te winnen. Een van de nieuwe releases is de fantasyfilm Slumberland en deze komt nu binnen op de derde plaats in de Netflix Top 10.

Slumberland wordt door Netflix omschreven als "meespelend" en krijgt de keywords "kids" en "schatzoeken" mee. Dit geeft aan dat de film zich vooral richt op een jonger publiek. Maar misschien weet acteur Jason Momoa ook wat oudere kijkers te trekken.

Publiek dik tevreden
Ondanks dat de critici niet zo enorm enthousiast zijn gezien de 35 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, lijkt het publiek wel tevreden. De publieksscore staat op dezelfde site op 86 procent.

De regie lag in handen van Francis Lawrence (Hunger Games, Constantine) en er zijn ook rollen voor Marlow Barkley, Chris O'Dowd, Kyle Chandler en Weruche Opia.

Wil je Slumberland graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


In de film ontdekt een jong meisje een geheime kaart van de droomwereld van Slumberland. Met de hulp van een excentrieke outlaw -half mens half monster- doorkruist ze dromen en vlucht ze uit nachtmerries, in de hoop dat ze haar overleden vader terug zal zien.NieuwsFilm