Dit is grote reden waarom Marvel van 'Armor Wars' een film maakt

Dit is grote reden waarom Marvel van 'Armor Wars' een film maakt

"Series zijn een stuk duurder dan films"

Nu het laatste project in 4 van het MCU te zien is, kan marvel zich gaan focussen op fase 5. Er staan dan ook al veel films op de planning zoals Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Ironheart en Armor Wars. Waar die laatste ook een film is, was het eigenlijk het idee om hiervan een serie te maken. de reden voor die verandering is nu duidelijk.

In een interview met The Town Podcast geeft producent Nate Moore aan wat de reden hiervan is: "De series die we maken vind ik echt geweldig. Toch zijn series wel een stuk prijziger. Als je dan een serie maakt met allemaal Ironman achtige pakken kan je je voorstellen dat dit best duur wordt."

Toekomstplannen marvel
Inmiddels heeft Marvel veel projecten bekend gemaakt. Hieronder vallen de 2 Avenger films die in 2025 uitkomen. Wat nog niet op de planning staat is een derde deel van de Black Panther reeks. Hier heeft Nate Moore ook een reden voor:

"Er zijn zeker ideeën voor een derde film. We willen alleen eerst zien hoe het publiek op het tweede deel reageert. We zijn er een beetje voorzichtig mee, je weet maar nooit wat er kan gebeuren."

De volgende film die op de planning staat is Ant-Man. Die zal vanaf 15 februari te zien zijn in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair