'Knives Out'-regisseur maakt graag nieuwe 'Star Wars'-films

'Knives Out'-regisseur maakt graag nieuwe 'Star Wars'-films

Hij wil een frisse blik op de saga brengen

Het is al enige tijd stil rondom een nieuwe Star Wars-trilogie. De film Star Wars: The Rise of Skywalker was het laatste segment in de Skywalker-saga. Sindsdien heeft de franchise zich meer gefocust op het uitbrengen van series op Disney+.

Ter promotie van zijn nieuwe film Glass Onion: A Knives Out Mystery gaat filmregisseur Rian Johnson in een interview in op de kwestie wat hij zou doen als hij een nieuwe Star-Wars-trilogie zou mogen maken.

The Last Jedi
Johnson is alles behalve nieuw in het Star Wars-universum. In 2017 regisseerde hij de film Star Wars: The Last Jedi, het tweede deel uit de meest recente trilogie.
De film had toentertijd gemengde reacties opgeleverd, de harde kern van de Star Wars-fans had namelijk erg veel kritiek op de film.

Gesprekken
Toch lijkt het Star Wars-avontuur van de regisseur niet per sè afgelopen te zijn. Hij is al voor een langere periode in gesprek met Lucasfilm.

"Ik had zoveel plezier in het maken van The Last Jedi, het is voor mij een kwestie van plannen", vertelt de regisseur.

Johnson geeft aan in een interview met Comicbook.com dat hij graag het oude bekende Star Wars in een nieuw jasje zou willen steken.

"Ik zou het graag doen op een nieuwe en frisse manier die nog nooit eerder is gedaan. Het lijkt erop dat het nu al gebeurt met de laatste Star Wars projecten die uitkomen", vervolgt hij.

Er is momenteel nog niks bevestigd omtrent wie de regie van een nieuwe trilogie op zich zal nemen. De trailer van Star Wars: The Last Jedi kan je hieronder bekijken:



NieuwsFilm

meest populair