Olga Kurylenko in open jurkje geeft veel prijs op Insta-foto's

Olga Kurylenko in open jurkje geeft veel prijs op Insta-foto's

De Bondgirl en Marvel-actrice.

In de Bond-film Quantum of Solace uit 2008 speelde actrice Olga Kurylenko de Bondgirl Camille Montes. Het was voor de Oekraïense actrice een volgende rol in een grote Hollywoodfilm. Daarna beleefde ze een wisselende, maar waarschijnlijk prima carrière.

Recent dook ze nog op als Antonia Dreykov / Taskmaster in Marvels Black Widow en die rol zal ze herhalen in het in 2024 te verschijnen Thunderbolts.

De afgelopen jaren had ze echter meer opvallende rollen. Na Quantum of Solace was ze te zien in onder meer Centurion, To the Wonder, Oblivion, The Man Who Killed Don Quixote en The Death of Stalin.

En nog niet zo heel lang geleden was ze te zien in de film The Bay of Silence van de Nederlandse regisseur Paula van der Oest. Over een tijdje zal ze te zien zijn in de Chinees/Amerikaanse blockbuster Empires of the Deep over een meerminnenwereld, met Olga als 'The Mermaid Queen'.

Opvallend op Instagram
De in Berdiansk geboren brunette heeft uiteraard ook een Instagram-account en daarop toonde ze het jurkje waarin ze haar 43e verjaardag heeft gevierd.

"Even over gisteravond 🤩 Ik vier nog steeds mijn verjaardag, dit keer in mijn nieuwe House of CB-jurk 😋" schrijft Olga bij een drietal foto's in een leren jurkje met open voorkant.


De foto's van de net 43 jarige Olga Kurylenko zien? Check deze dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair