Marvel-actrice Florence Pugh steelt de show in schitterende jurk

Marvel-actrice Florence Pugh steelt de show in schitterende jurk

Op een gala waar Olivia Wilde ook van de partij was.

Florence Pugh heeft dit weekend indruk gemaakt op de rode loper van een belangrijk gala. De Marvel-actrice zag er zeer stijlvol uit. Ook een 'bekende' van Pugh was op het event aanwezig.

Zaterdagavond woonde Pugh in sterrenstad Los Angeles de dertiende editie van de Governors Awards bij. Bij deze ceremonie worden de verdiensten van Hollywoodveteranen gevierd.

Voor dit evenement had Pugh gekozen voor een schitterende, deels doorzichtige witte jurk. Haar make-up en haar zitten ontzettend strak, waardoor het geheel echt heel krachtig is. Deze hele look accentueert perfect de powervrouw die Pugh is.


Benieuwd naar de foto's? Je kunt deze eventueel hier bekijken.



Lekker babbelen
'Juicy' aan dit nieuwtje is dat Olivia Wilde ook aanwezig was. Volgens de roddelbladen zouden Pugh en zij bal hebben met elkaar sinds de opnames van Don't Worry Darling.

Er wordt beweerd dat Pugh het enorm irritant vond dat haar regisseur een relatie kreeg met haar tegenspeler Harry Styles en steeds van de set verdween om met hem... nou ja, dat kun je zelf wel invullen.

Het is niet bekend of de dames binnen nog even met elkaar hebben gesproken. Er zijn in elk geval geen foto's van hen samen verschenen.

NieuwsFilm

meest populair