Dit is de prachtige 38-jarige vrouw van Kevin Hart

Dit is de prachtige 38-jarige vrouw van Kevin Hart

Kiekjes met zijn echtgenote scoren altijd sterk.

Kevin Hart is een van de bekendste komieken ter wereld. Dat is ook wel te zien aan zijn Instagram-account. Zo heeft hij maar liefst 158 miljoen volgers! Wanneer hij echter een kiekje post met zijn vrouw scoort hij altijd behoorlijk veel likes, maar dat is ook wel te begrijpen.

Hart was al jarenlang goed bevriend met de schoonheid Eniko Parrish, maar in 2014 vroeg hij haar zelfs ten huwelijk. Twee jaar later trouwden de twee sterren. Natuurlijk werd zij hierdoor nog bekender, maar zij was voor hun relatie al een beroemdheid. Zij werkt namelijk als actrice en model. Dat valt ook wel te zien!

Foto's
Hart, zelf natuurlijk ook een acteur en bekend van o.a. de Jumanji-sequels en de Dwayne Johnson-film Central Intelligence, deelde een paar foto's. Hier is hij op te zien met zijn 38-jarige vrouw. Binnen de kortste keren werden de foto's duizenden keren 'geliket'. Ze staan er dan ook allebei goed op.



Drukke agenda
Hart zit verder niet stil. Buiten zijn werk als komiek is hij ook druk bezig met films. Dit jaar alleen al was hij in maar liefst 4 verschillende projecten te zien, maar ook nu heeft hij alweer getekend voor 8 nieuwe films. We zullen hem de komende jaren dus veel voorbij zien komen!

NieuwsFilm

meest populair