'Twilight'-ster Taylor Lautner trouwt met prachtige verpleegster

'Twilight'-ster Taylor Lautner trouwt met prachtige verpleegster

Zijn naamgenoot en zielsverwant.

Taylor Lautner werd in een keer wereldberoemd dankzij de Twilight-films. In de franchise speelt hij een van de hoofdrollen, namelijk Jacob Black. De laatste jaren zien we hem echter wat minder, tot nu dan.

Veel sterren van de Twilight-franchise zijn uitgegroeid tot grote namen. Hoewel het lang heeft geduurd om van hun Twilight-imago af te komen, hebben Robert Pattinson en Kristen Stewart het wel gemaakt. Lautner hoort echter niet bij dit groepje.

Carrière
Zijn laatste echt grote project stamt alweer uit 2018, namelijk de serie Cuckoo. Dit jaar dook de acteur eindelijk weer eens op in een film, genaamd Home Team, maar daar lijkt het voorlopig bij te blijven. Hij heeft namelijk niks anders gepland.

Op sociale media is Lautner wel nog steeds erg geliefd. De acteur heeft 8,5 miljoen volgers en zijn recente foto's werden erg goed onthaald. Niet zo heel gek, aangezien het gaat om zijn trouwerij!

Echtgenote
De 30-jarige acteur trouwde afgelopen week met zijn naamgenoot. Het gaat hier echter wel om een vrouw, namelijk de prachtige 24-jarige Taylor Dome. Zij is een verpleegster, maar is ook behoorlijk geliefd op sociale media. Zelf heeft zij bijna 400.000 volgers. Haar pagina is hier te bekijken, al staan hieronder al enkele foto's van de trouwerij.



NieuwsFilm

meest populair