Fans maken zich grote zorgen: wordt Britney Spears weer gevangen gehouden?

Jarenlang werd ze gecontroleerd door haar vader, maar heeft ze nu wel goed gezelschap?

FilmTotaal 22 november 2022 13:45 in Celebrity
Twee dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Britney Spears. De wereldberoemde zangeres werd recentelijk door haar man, Sam Asghari, gevraagd om een filmpje te maken in bed, maar daar had zij geen zin in. Fans van de 'Gimme More'-zangeres beginnen zich nu weer zorgen te maken.

Asghari lijkt social media verslaafd en post maar wat graag de nodige foto's en filmpjes, maar het werd Spears recentelijk ever iets te veel. Zo horen we Asghari zeggen in het filmpje: "Mag ik je laten zien?" In eerste instantie leek de zangeres niet echt te weten waarover het ging, maar toen ze het doorhad was haar reactie duidelijk: "Ik heb niets te zeggen. Ik heb geen zin om te praten".

Oude filmpjes
De nodige Spears-fans zien dit als een 'bevestiging' dat het niet zo goed gaat met de zangeres. Hoewel er nog wel vaker berichten verschijnen op haar Instagram-pagina, is het veel mensen opgevallen dat dit vaker oude filmpjes en kiekjes lijken te zijn.

Spears en Asghari verhuisden namelijk enige tijd geleden, maar de nodige beelden die online verschijnen van de zangeres lijken opgenomen te zijn in hun oude huis. Daar blijft het echter niet bij.

Geen antwoord
Na het filmpje van Asghari verdween in een keer het Instagram-account van Spears, zonder dat daar enige reden voor werd gegeven. Haar voormalige assistent, Felicia Culotta, denkt dat het misschien niet zo goed gaat met haar vriendin en oud-werkgever. Zo zei zij: "Ik heb haar al zoveel berichten gestuurd, maar ik hoor nooit iets terug..."

Vele jaren lang werd Spears volledig gecontroleerd door haar vader, die over haar curatorschap 'beschikte'. Zij mocht en kon zelf niks doen, maar in 2021 werd er na 13 jaar eindelijk een einde gemaakt aan het voogdijschap. Toch denken de nodigen dat Asghari nu de rol van Britney's vader heeft overgenomen en nu haar leven dicteert.

'Bewijs'
Zie hieronder het laatste filmpje van Spears. Haar fans denken dat het hier gaat om een verborgen cameraatje in de spiegel en dat de zangeres niet eens weet dat ze gefilmd wordt. De reacties bij het videootje zijn dan ook niet mals.NieuwsFilm