Netflix pakt binnenkort weer uit met een geweldige topfilm

Geniet van een nieuw avontuur van Jules en zijn opa Noël.

Jeffrey Kouters 22 november 2022 14:47 in Algemeen
De mooiste tijd van het jaar staat bijna weer voor de deur: Kerstmis. Speciaal voor de feestdagen pakt Netflix uit met een aantal fijne familiefilms, waaronder De Familie Claus 3. In dit derde deel van de populaire Nederlands-Vlaamse reeks komen de Kerstman (Jan Decleir) en zijn kleinzoon Jules (Mo Bakker) voor een nieuw probleem te staan.

Het is bijna tijd voor een nieuwe De Familie Claus-film. In het eerste deel kwam Jules erachter dat zijn opa Noël de enige echte Kerstman is. In de tweede film werkten de twee samen, maar kwamen ze tegenover elkaar te staan na het ontvangen van een bijzondere kerstwens.

Natuurlijk kwam alles aan het einde weer goed, maar nu staan er nieuwe problemen voor de deur.

In De Familie Claus 3 moeten Jules en zijn opa tot hun schrik met heel de familie mee op skivakantie. Dat zou goed zijn om de familiebanden te versterken. Als de bezorging van pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moet Jules in actie komen om Kerstmis te redden.

Fijne dagen
Dit derde deel wordt wederom geregisseerd door Ruben Vandenborre en zal exclusief op Netflix verschijnen. Voor fans van kerstfilms is De Familie Claus 3 absoluut een titel om naar uit te kijken, want de vorige delen vielen behoorlijk goed in de smaak.De Familie Claus 3 is vanaf 7 december te streamen op Netflix!

NieuwsFilm