Robert Downey Jr. blijft onherkenbaar door zijn nieuwe look

De vraag is of hij nog steeds onweerstaanbaar is

Vera 23 november 2022 10:35 in Celebrity
Ook Robert Downey Jr. was bij de award-uitreiking afgelopen weekend. Hij blijft onherkenbaar met zijn nieuwe look. Zijn vrouw en hij zijn in stemmig zwart gekleed. Zijn hoofd is nog steeds kaal, maar niet omdat hij ziek is.

De vraag is wel of hij nog steeds onweerstaanbaar is en of kijkers niet voor bij hem scrollen. Druk maakt hij zich er niet om. Ook verwijst hij niet naar zijn nieuwe kapsel. Hij schrijft op zijn Instagram bij de eerste foto hieronder: "Vereerd om in fijn gezelschap te zijn dit jaar bij het Governor's Ball. Ik feliciteer de inspirerende ontvangers van de awards van harte. Dank Netflix en The Academy dat wij mochten komen."Filmopnamen
Het mooie dikke haar haalde hij laatst weg voor zijn nieuwe filmopnamen, waarin hij een gevangene speelt. Het grappige was, dat zijn kinderen zelf zijn haren weg mochten scheren. Slim ook, want zo schrikken zij niet van zijn look. Zijn nieuwe personage is immers anders dan de dierenliefhebber in Dr Dolittle.

Op de foto's hieronder kun je zijn looks beter bewonderen. Eerder in de maand mocht hij speechen voor Duran Duran voor hun opname in de Rock & Roll Hall of Fame. En dat deed Robert met klasse. Hij is naar de hoogtijdagen van de beroemde band stemmig gekleed in een groen pak met haarband en witte gympen.

Hij schrijft: "Wat een eer om Duran Duran op te mogen nemen in de Hall of Fame. Zoals je kunt zien aan mijn pak van Exton blijft de band meerdere generaties aanspreken."NieuwsFilm