Vanaf deze dag staat 'Top Gun: Maverick' op SkyShowtime

Vanaf deze dag staat 'Top Gun: Maverick' op SkyShowtime

Tom Cruise in zijn straaljager is de grote hit van 2022.

Er zijn vandaag de dag behoorlijk veel streamingdiensten. De giganten zijn natuurlijk Netflix, Amazon Prime en Disney+, maar er komen toch nog steeds nieuwkomers bij. Zo dook nog niet zo heel lang geleden SkyShowtime op, waar toch al de nodige topseries en films op staan. Hier komt nog meer bij!

Over niet al lang zal namelijk dé grote hit van 2022, Top Gun: Maverick, op de streamingdienst verschijnen. De gloednieuwe SkyShowtime wil natuurlijk ook abonnees trekken en dat lijkt zeker te gaan lukken met het gigantische aanbod.

Aanbod
SkyShowtime wordt de thuisbasis van een aantal gigantische filmstudio's, waaronder Universal en Paramount. Dit betekent dan ook dat er vele blockbusters op te zien zullen zijn. Na de lancering van de streamingdienst op 25 oktober werd het enthousiasme van menig filmfanaat al aangewakkerd met grote titels als Jurassic World: Dominion en Top Gun: Maverick, maar waar blijven deze?

In de trailer van SkyShowtime zitten namelijk de nodige beelden van Maverick, waardoor de nodige mensen dachten dat de blockbuster al vanaf het begin op de streamingdienst zou staan, maar dat is dus niet zo. Lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten. We weten nu namelijk dat de mega box-office hit van Tom Cruise vanaf 22 december op de streamingdienst te zien zal zijn.



Mooi kerstcadeau
We moeten dus nog ongeveer een maand wachten, maar vele andere grote films als Nope, Downton Abbey: A New Era en The Northman zullen eveneens spoedig volgen. Mocht je de film nog niet gezien hebben, misschien weet de onderstaande teaser je wel te overtuigen!



NieuwsFilm

meest populair