'Joker'-acteur Jared Leto toont zijn afgetrainde lichaam

Fans kunnen niet geloven dat hij al 50 is.

FilmTotaal 24 november 2022 12:01 in Celebrity
Stel je voor: je krijgt de onderstaande foto te zien en je zou niet weten om wie het gaat, hoe oud zou je deze persoon dan schatten? Waarschijnlijk begin 30 ofzo? Het gaat hier toch echter echt om de 50-jarige Jared Leto.

De met een Oscar bekroonde acteur heeft nog steeds een behoorlijk afgetraind lichaam. Fans van Leto keken echter behoorlijk op toen hij het onderstaande kiekje op zijn Instagram-pagina deelde, want hij ziet er voor zijn leeftijd wel nog héél erg fit uit.

Bekijk het indrukwekkende kiekje hier!


Drukke agenda
Toch is het ook wel enigszins te begrijpen waarom de acteur er zo goed uitziet. Leto speelde namelijk nog niet zo heel lang geleden Morbius, waar hij behoorlijk hard voor heeft moeten trainen. Ook heeft hij alweer meerdere projecten op de agenda staan, waaronder zelfs Tron 3.

Leto staat er wel om bekend altijd ver te gaan voor zijn rollen. Zo was hij graatmager in Dallas Buyers Club, maar bijvoorbeeld weer enorm zwaar voor Chapter 27. Voor deze rol kwam de acteur in een mum van tijd 30 kilo bij. Dit deed hij door ijs in de magnetron te stoppen en vervolgens te drinken met olijfolie. Kiekjes van een magere en zware Jared Leto zijn hier te zien.

NieuwsFilm